APLICAȚII WEB

CREȘTE PRODUCTIVITATEA AFACERII TALE

O aplicație web PWA (Progressive Web Application) este o aplicație software care utilizează tehnologii web moderne pentru a oferi o experiență similară cu cea a unei aplicații mobile native. PWA-urile sunt concepute pentru a funcționa pe orice dispozitiv și a fi accesate prin intermediul unui browser web, dar pot fi instalate și utilizate direct de pe ecranul de start al dispozitivului mobil, fără a necesita o instalare dintr-un magazin de aplicații.

Aplicațiile web PWA pot fi utilizate cu succes în orice domeniu: magazine online, industrie, transport, contabilitate, mesagerie, restaurante, hoteluri, sport, etc.

Aplicație WEB
Aplicatie PWA

DE CE SĂ NE ALEGI

 • Design Modern și Responsive - Pentru afișarea perfectă pe orice dispozitiv
 • Funcționalitatea - Pentru a îndeplini tote funcțiile necesare
 • Performanță - Pentru a rula bine pe orice dispozitiv și conexiune de internet
 • Securitate - Pentru a preveni orice fel de atac cibernetic sau pierdere de date
 • Actualizări - Pentru a fi în permanență la zi cu ultimele standarde web și de securitate
 • Suport - Pentru a oferi asistență tehnică pentru utilizatori
Aplicatie PWA

Avantaje

Un modul web dedicat îți poate reduce semnificativ costurile de operare prin automatizarea mai multor procese. De asemenea, ajută la o interacțiune mai placută și comodă cu clienții tăi. O aplicație WEB îți crește semnificativ productivitatea și reduce în același timp costurile de operare. Avantajul major al aplicațiilor PWA este accesabilitatea de pe orice dispozitiv și un singur cod sursă, nefiind nevoit să ai o aplicație pentru desktop, una pentru android și alta pentru IOS.

Transport

Organizare și acces de oriunde la toate informațiile despre flota ta, cum ar fi valabilitatea ITP-ului, viniete, RCA, etc.

Horeca

Evidență clienți și furnizori, meniu sau ghid de produse interactiv pentru o experiență cât mai plăcută a clienților tăi.

Sport

Gestionează participanții și înscrierile la evenimente sportive, câmpuri de tenis, fotbal, handbal, volei sau săli de fitness.

Evenimente

Gestionează sala de evenimente, participanții, rezervările, biletele, furnizorii și cheltuielile.

Corporate

Înlocuiește fișierele excel și agendele cu o aplicație web unde ai toate datele importante la un click distanță.

Aplicații custom

Apicațiile web pot fi implementate în orice domeniu, așa că dacă ai o idee bună, noi venim cu soluția.

Întrebări frecvente

Prețul pentru dezvoltarea unei aplicații mobile PWA începe de la câteva sute de euro și poate ajunge la câteva zeci de mii de euro în funcție de de mai mulți factori, inclusiv complexitatea aplicației, funcționalitățile dorite, dimensiunea echipei de dezvoltare și alți factori specifici proiectului.

Dezvoltarea unei aplicații web PWA poate implica următoarele costuri:

 • Dezvoltarea software - Aceasta include dezvoltarea codului sursă al aplicației, implementarea funcționalităților, crearea interfeței pentru utilizatori și testarea aplicației. Costurile pot varia în funcție de complexitatea aplicației și de numărul de funcționalități dorite.
 • Design - Un design atractiv și o experiență de utilizator plăcută sunt aspecte importante ale unei aplicații PWA. Costurile pot fi influențate de necesitatea creării unui design personalizat, a elementelor vizuale și a altor componente de UX.
 • Integrare și dezvoltare backend - În funcție de necesitățile aplicației, poate fi necesară integrarea cu alte sisteme sau servicii și dezvoltarea unui backend personalizat pentru a gestiona logica de afaceri și stocarea datelor. Aceste aspecte pot adăuga costuri suplimentare.
 • Mentenanță și suport - După lansarea aplicației, este posibil să fie necesară întreținerea și actualizarea regulată a acesteia pentru a adăuga funcționalități noi și a rezolva problemele care pot apărea. Aceste costuri pot varia în funcție de nevoile de întreținere și suport ale aplicației.

Dacă ești în căutarea unei aplicații web care să îți ușureze munca și în același timp crește productivitatea: Cere o cotație

O aplicație web este o aplicație software care rulează pe un server și este accesibilă prin intermediul unui browser web. Aceasta diferă de aplicațiile desktop sau mobile, deoarece nu necesită instalarea unui software suplimentar pe dispozitivul utilizatorului. Utilizatorii pot accesa și utiliza aplicația web prin intermediul unui browser web, cum ar fi Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox sau Safari. Principalele caracteristici ale aplicațiilor web PWA sunt:

 • Adaptabilitate - Aplicațiile web sunt concepute pentru a se adapta și a funcționa optim pe diferite dispozitive, indiferent de dimensiunea ecranului, fie că este vorba de un smartphone, o tabletă sau un desktop. O aplicație web poate fi accesată de la distanță prin internet, indiferent de locație sau dispozitiv utilizat.
 • Funcționalități - O aplicație web poate avea diferite funcționalități, în funcție de nevoile sale. Acestea pot include gestionarea datelor, procesarea informațiilor, afișarea de conținut dinamic, trimiterea și primirea de date către și de la un server, autentificarea utilizatorilor și multe altele.
 • Cloud - Aplicațiile web comunică cu un server pentru a accesa și stoca date. Aceasta poate include interogarea și actualizarea bazelor de date, preluarea de informații din surse externe, trimiterea și primirea de date prin intermediul serviciilor web și altele. Principalul avantaj este faptul că baza de date este în cloud, așa că aplicația poate fi accesată de pe orice dispozitiv, iar datele tale sunt mereu în siguranță.
 • Disponibilitate offline - O caracteristică cheie a aplicațiilor web PWA este capacitatea de a funcționa chiar și atunci când dispozitivul utilizatorului este offline sau are o conexiune internet instabilă. Utilizatorii pot accesa și utiliza aplicația, iar datele introduse sau acțiunile întreprinse vor fi sincronizate automat atunci când dispozitivul se reconectează la internet.
 • Acces direct de pe ecranul de start - Utilizatorii pot instala aplicația web PWA pe ecranul de start al dispozitivului lor, similar cu o aplicație mobilă nativă. Aceasta permite accesul rapid și ușor la aplicație, fără a fi nevoie să deschidă un browser și să introducă adresa URL.
 • Notificări push - Aplicațiile web PWA pot trimite notificări push către utilizatori, similar cu aplicațiile mobile native. Aceste notificări pot fi utilizate pentru a livra actualizări, alerte sau informații relevante utilizatorilor, chiar și atunci când aplicația nu este în mod activ deschisă.
 • Actualizări automate - PWA-urile se actualizează automat, astfel încât utilizatorii să aibă întotdeauna cea mai recentă versiune a aplicației.

PWA-urile oferă o experiență de utilizare mai fluidă și o interacțiune mai apropiată de cea a aplicațiilor native, fără a necesita dezvoltarea și întreținerea unor aplicații separate pentru diferite platforme (Android, iOS etc.). Ele sunt considerate o soluție versatilă și eficientă pentru dezvoltarea aplicațiilor mobile-like folosind tehnologii web. Dacă ești interesat de o aplicație web: Cere o cotație