DOMENII WEB & GĂZDUIRE

PRIMUL PAS ÎN MEDIUL ONLNE

Alegerea unui nume de domeniu este primul pas pentru site-ul tău. Numele de domeniu reprezintă identitatea online a site-ului tău. Acesta trebuie să fie reprezentativ, scurt și ușor de ținut minte. Un domeniu web reprezintă adresa prin care site-ul tău poate fi accesat pe internet și este o componentă esențială pentru prezența online a unei afaceri sau a unui proiect personal. Alegerea și gestionarea adecvată a unui domeniu web poate avea un impact semnificativ asupra succesului și vizibilității online.

Odată înregistrat, un domeniu web trebuie asociat cu un server de găzduire, care stochează adresele de e-mail și fișierele site-ului. Alegerea unui pachet adecvat de găzduire este importantă deoarece are un impact direct în SEO, în securitatea site-ului și a datelor stocate pe server.

Domenii WEB
Gazduire - Hosting

DE CE SĂ NE ALEGI

 • Înregistrare domenii - Înregistrăm toate extensiile importante .com, .net, .ro, etc
 • Administrare domenii - Ne asigurăm că domeniul tău este gestionat corespunzător
 • Transfer domenii - Ne ocupăm de procesul de transfer al domeniilor tale
 • Hosting (Găzduire) - Asigurăm uptime de 99.9% și viteză excelentă pe servere rapide
 • Securitate - Certificat SSL gratuit, protecție antivirus și spam
 • Soluții dedicate - Îți oferim servere VPS, servere dedicate sau cloud based
Gazduire - Hosting

Avantaje

Scapă de o grijă și lasă în seama nostră administrarea domeniului tău și a configurării și gestionării server-ului. Ne ocupăm inclusiv de crearea și gestionarea adreselor tale de e-mail.

Administrare

Ne ocupăm noi de toate aspectele care țin de înregistrarea, administrarea și prelungirea domeniilor tale, de gestionarea server-ului, a certifacatelor SSL și a adreselor tale de e-mail.

Performanță

Găzduim site-urile tale doar pe servere ultra-rapide VPS (Virtual Private Server) sau dedicate pentru cele mai bune performanțe, încărcare rapidă a site-ului tău și zero întreruperi.

Securitate

Protecția datelor tale și a clienților tăi este foarte importantă de aceea asigurăm filtrare non-stop împotriva virușilor, spam-ului, malware-ului, atacurilor DDOS și efectuăm backup zilnic.

Întrebări frecvente

Când vine vorba de alegerea unui nume de domeniu web, există câteva sfaturi și practici recomandate pe care le poți urma:

 • Fii relevant și descriptiv - Alege un nume de domeniu care să fie relevant pentru activitatea ta și care să ofere o idee despre ceea ce oferi.
 • Simplu și ușor de reținut - Optează pentru un nume de domeniu simplu și ușor de reținut. Evită utilizarea de cuvinte sau combinații complexe, ortografii neobișnuite sau prea multe caractere speciale. Cu cât numele de domeniu este mai simplu, cu atât utilizatorii îl vor memora mai ușor și îl vor accesa mai frecvent.
 • Evită termeni restrânși - Dacă intenționezi să îți extinzi sau diversifici afacerea în viitor, evită utilizarea unor termeni restrânși sau specifici unei anumite industrii sau produse. Alege un nume de domeniu care să fie mai flexibil și care îți permită să te adaptezi în timp.
 • Evită încălcarea drepturilor de autor și a mărcilor înregistrate - Verifică disponibilitatea numelor de domeniu pe care le consideri și faptul că nu încalci drepturile de autor sau mărcile înregistrate ale altor companii. Este important să alegi un nume de domeniu unic și original pentru a evita problemele legale sau confuziile cu alte branduri existente.
 • Alege o extensie adecvată - Extensia de domeniu este sufixul care urmează după numele de domeniu (de exemplu, .com, .ro, .net). Alege o extensie adecvată pentru afacerea și audiența ta. Extensia .ro este potrivită pentru site-uri din România, în timp ce extensiile generice precum .com, .net sau .eu sunt mai comune și potrivite pentru site-uri internaționale.
 • Feedbak - Nu uita să iei în considerare și feedbackul și părerile altor persoane. Adresează-te prietenilor, familiei sau colegilor pentru a obține sugestii și feedback cu privire la numele de domeniu pe care l-ai ales.

Pentru a verifica disponibilitatea numelui de domeniu ales și o cotație de preț: Cere o cotație

Alegerea unui pachet de găzduire depinde de mai mulți factori importanți care trebuie luați în considerare. În funcție de site-ul tău web, îți vom recomanda pachetul de găzduire care se ți se potrivește cel mai bine. Mai jos găsești niște noțiuni generale de care depinde alegerea unui pachet de hosting.

 • Nevoi - Trebuie luat în considerare tipul de site care urmează a fi găzduit (de exemplu, blog, magazine online, site de afaceri etc.), traficul estimat, spațiul de stocare și lățimea de bandă necesare, precum și orice cerințe speciale pe care le poți avea (cum ar fi suportul pentru un anumit limbaj de programare sau baza de date).
 • Tipul de găzduire - Există mai multe tipuri de găzduire disponibile, cum ar fi găzduirea partajată, găzduirea VPS (server virtual privat), găzduirea dedicată sau găzduirea în cloud. Fiecare are avantaje și dezavantaje. Găzduirea partajată este mai ieftină, dar implică resurse partajate cu alți utilizatori. Găzduirea VPS oferă mai multă flexibilitate și control, iar găzduirea dedicată asigură resurse exclusive. Găzduirea în cloud oferă scalabilitate și redundanță. Nu recomandăm găzduirea partajată decât în situații excepționale, atunci când viteza de încărcare a site-ului nu e importantă cum ar domenii care au nevoie strict de adrese de e-mail și în situația în care acestea nu necesită o soluție dedicată.
 • Performanță și viteză - Îți oferim doar servere stabile și rapide, cu uptime ridicat și timp de răspuns scăzut. Viteza de încărcare a paginilor este crucială pentru experiența utilizatorilor și pentru clasamentul în motoarele de căutare.
 • Suport tehnic - Asigurăm suport rapid pentru toți clienții noștri.
 • Securitate și backup - Îți oferim servere care au filtrare non-stop împotriva virușilor, spam-ului, malware-ului, atacurilor DDOS, cu backup zilnic.

Pentru o ofertă de preț, te rugăm să ne contactezi: Cere o cotație

Ce spun clienții noștri

https://musatoiu.com musatoiu
Alexandru M.
Am 2 site-uri facute de Cristi, ambele profi. Apar primele în căutari pe Google, fără să fi fost nevoie de Google Ads. Comunicare foarte bună și seriozitate. Recomand cu drag!
https://magazinuldecartuse.ro magazinuldecartuse
Cristian Z.
Cea mai bună echipă de web development. Am apreciat faptul că s-au ocupat de tot ce ține de un magazin online, de la design, branding, configurarea catalogului, SEO, marketing și întreținere. Suport excelent și rapid. Recomand!
https://bricostar.ro bricostar
Dorin P.
Îmi depășesc așteptările de fiecare dată când lucrez cu ei! Sunt prietenoși, informați, clari, foarte răbdători și rapizi în ceea ce privește solicitările mele. Recomand cu încredere.