SERVICII IT&C

SERVICII IT&C PENTRU AFACEREA TA

Cu o experiență de peste 20 de ani, îți oferim servicii complete IT&C, de la audit, proiectare, achiziții, instalare, instruire, suport și mentenanță. Prin parteneriatele strategice pe care le avem cu cei mai importanți importatori și distribuitori IT&C oferim clienților noștri gama completă de produse necesare oricărei companii. Portofoliul nostru de produse acoperă o gamă largă de tehnologii, ce satisfac nevoile diverse ale clienților noștri, precum produse IT noi și SH - computere, laptopuri, servere, monitoare, componente, consumabile, accesorii, rețelistică, software, printare și imagistică, tehnologii de stocare, produse mobile și produse media specifice. Redu costurile de operare ale companiei tale prin externalizarea serviciilor IT (outsourcing) către noi, pentru a beneficia de servicii profesionale IT&C.

Domenii WEB

Serviciile noastre

Domenii WEB

Achiziții și instalare

Oferim consultanță și produse IT la cel bun raport calitate / preț pentru afacerea ta. De asemenea, asigurăm instalarea și configurarea echipamentelor și programelor IT&C.

Domenii WEB

Rețelistică

Oferim servicii complete pentru rețele stabile și performante de la consultanță, proiectare, implementare, configurare, securizare, service până la implementare VPN și Cloud.

Domenii WEB

Depanare și service

Oferim servicii de depanare și service profesionale și rapide pentru infrastructura și echipamentele tale informatice, fie că e vorba despre probleme hardware sau software.

Domenii WEB

Suport

Oferim servicii de mentenanță și suport pe bază de contract sau proiect. În funcție de problema sesizată oferim sprijin partenerilor noștri prin helpdesk, e-mail sau la sediul clientului.

Avantaje

Îți oferim consultanță tehnică de specialitate, fiind alături de tine începând cu proiectarea infrastructurii IT, alegerea soluțiilor tehnice optime pentru companie, achiziția echipamentelor și soluțiilor software, instalarea acestora si suportul ulterior. Proiectarea optimă a infrastructurii IT și implementarea soluțiilor adecvate activității companiei tale reduc semnificativ intervențiile și suportul, cu toate acestea, mentenanța periodică este necesară, iar suportul indispensabil.

Profesionalism

Pentru a nu pierde timp și bani cu amatori, noi îți oferim soluții profesionale, având o experiență de peste 20 de ani în domeniul IT&C.

Viteză

Știm cât de important este timpul tău de aceea ne străduim să oferim consultanță, suport și service în cel mai scurt timp posibil.

Actualitate

Încercăm să fim mereu la zi cu ultimele tehnologii și produse IT&C pentru ca tu să beneficiezi de cele mai noi și eficiente soluții informatice.

Întrebări frecvente

Outsourcing-ul IT se referă la externalizarea totală sau în parte a departamentului IT din cadrul companiei, principalul avantaj fiind acela de reducere a costurilor de operare. Poți economisi costurile asociate angajării, formării și menținerii personalului IT, precum și costurile logistice. Pe lângă avantajul legat de costuri, compania ta va beneficia și de expertiza și experiența noastră. Cere o cotație

VPN (Virtual Private Network) este tehnologia care permite crearea unei rețele private virtuale prin intermediul unei conexiuni securizate prin internet. Prin utilizarea VPN-ului, dispozitivele pot comunica între ele printr-un canal criptat, asigurând confidențialitatea, integritatea și securitatea datelor transmise. VPN-urile sunt folosite atât de utilizatorii individuali, pentru a proteja confidențialitatea și securitatea online, cât și de companii și organizații, pentru a permite accesul securizat la resursele interne și pentru a proteja comunicările și datele sensibile.

Tehnologia VPN permite interconectarea securizată a mai multor locații pe aceași rețea, permițând astfel accesul la resursele din rețea cum ar fi servere, imprimante, NAS-uri, etc. De asemenea, VPN-urile sunt folosite frecvent în rețele Wi-Fi publice nesigure, cum ar fi cele din cafenele, aeroporturi sau hoteluri. Prin conectarea la un VPN, datele transmise între dispozitivul utilizatorului și serverul VPN sunt criptate, protejându-le de eventuale interceptări sau atacuri.

Pentru o ofertă de preț, te rugăm să ne contactezi: Cere o cotație

Cloud computing-ul este o tehnologie și un model de furnizare a serviciilor de calcul, stocare și gestionare a datelor prin intermediul internetului. În loc să fie stocate și procesate local pe dispozitive individuale sau servere locale, datele și aplicațiile sunt accesate și utilizate prin intermediul infrastructurii și platformelor cloud. Mai pe înțelesul tuturor, cloud-ul reprezintă utilizarea unor servere complexe pentru rularea aplicațiilor și stocarea de date.

Principalele caracteristici și avantaje ale cloud computingului includ:

  • Accesibilitate și flexibilitate: Utilizatorii pot accesa și utiliza serviciile cloud de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, indiferent de locație geografică. Aceasta oferă o mare flexibilitate și mobilitate în utilizarea resurselor și aplicațiilor.
  • Scalabilitate și eficiență: Cloud computingul permite ajustarea rapidă a resurselor de calcul și stocare în funcție de nevoile tale. Aceasta înseamnă că poți crește sau reduce capacitatea de procesare și stocare în funcție de cerințele fluctuante, economisind astfel bani și optimizând eficiența.
  • Costuri reduse: Utilizarea serviciilor cloud elimină necesitatea achiziționării și menținerii de infrastructură fizică costisitoare. Plătești doar pentru resursele pe care le utilizezi.
  • Backup și recuperare a datelor: Serviciile cloud oferă capacitatea de a efectua backup automat și de a recupera datele în caz de defecțiuni hardware sau alte situații de pierdere a datelor. Aceasta asigură siguranța și disponibilitatea informațiilor critice.
  • Actualizări și mentenanță ușoară: În cloud, actualizările și întreținerea infrastructurii și a aplicațiilor sunt gestionate de furnizorul de servicii cloud.
  • Securitate și protecție a datelor: Furnizorii de servicii cloud investesc în soluții avansate de securitate pentru a proteja datele utilizatorilor. Acestea includ criptarea datelor, autentificare avansată, monitorizare a securității și alte măsuri de protecție împotriva amenințărilor cibernetice.

Implementăm și configurăm servicii de cloud pentru aplicații precum Google Cloud sau Microsoft Azure, și cloud storage: Google Drive, Microsodt Drive sau Dropbox. Cere o cotație

Ce spun clienții noștri

Colaborăm cu IT Support Center de peste 10 ani pe parte de achiziții de echipamente IT, service și servicii WEB. O firmă foarte serioasă, au găsit întotdeauna soluțiile optime pentru noi. Recomand!
valcas
Nicoleta C.
Valcas
Suntem forte mulțumiți de colaborarea cu IT Support Center atât pe partea de webdesign cât și pe partea de IT a companiei noastre. Întotdeauna foarte prompți și rapizi în rezolvarea oricărei probleme.
mambo
Marius C.
Mambo Util
Îmi depășesc așteptările de fiecare dată când lucrez cu ei! Sunt prietenoși, informați, clari, foarte răbdători și rapizi în ceea ce privește solicitările mele. Recomand cu încredere.
bricostar
Dorin P.
Bricostar