SOLUȚII DEDICATE

MODULE DEDICATE PENTRU AFACEREA TA

În ziua de astăzi, majoritatea companiilor au nevoie de mai mult decât un simplu site de prezentare care să aibă un text descriptiv și un formular de contact. De aceea venim în întâmpinarea clienților noștri cu soluții web personalizate cum ar fi modulele dedicate și personalizate pentru imobiliare, hoteluri sau pensiuni, evenimente, cursuri, gestiune bilete, rezervare călătorii, sisteme de mesagerie, platforme sociale, platforme foto sau video, etc.

În funcție de platforma siteului tău, putem să te ajutăm în găsirea, implementarea și personalizarea modulului de care ai nevoie. De asemenea, dezvoltăm de la zero module dedicate pentru clienții noștri.

Soluții Web Dedicate
Solutii dedicate

DE CE SĂ NE ALEGI

 • Design Modern și Responsive - Pentru afișarea perfectă pe orice dispozitiv
 • Funcționalitatea - Pentru a îndeplini tote funcțiile necesare
 • Performanță - Pentru a rula bine pe orice dispozitiv și conexiune de internet
 • Securitate - Pentru a preveni orice fel de atac cibernetic sau pierdere de date
 • Actualizări - Pentru a fi în permanență la zi cu ultimele standarde web și de securitate
 • Suport - Pentru a oferi asistență tehnică pentru utilizatori
Solutii dedicate

Avantaje

Un modul web dedicat îți poate reduce semnificativ costurile de operare prin automatizarea mai multor procese. De asemenea, ajută la o interacțiune mai placută și comodă cu clienții tăi.

Hotel și pensiuni

Modul dedicat pentru rezervare camere și gestionare rezervări pentru hotel, pensiune, hostel.

Imobiliare

Modul dedicat pentru agenții imobiliare care permite promovarea și gestionarea proprietăților.

Evenimente

Modul dedicat pentru gestionarea evenimentelor, participanților, vânzarea online a biletelor, etc.

Cursuri Online

Modul dedicat cursurilor și lecțiilor online. Îți poți gestionează studenții, abonamentele și calendarul

Agenții de voiaj

Modul dedicat pentru agenții de voiaj prin care îți poți promova, vinde și gestiona vacanțele din portofoliu.

Platfome multimedia

Modul dedicat pentru crearea directoarelor multimedia unde poți organiza, promova și vinde fotografii și filmări.

Întrebări frecvente

Costul dezvoltării unui modul, plugin sau a unei extensii web poate varia considerabil în funcție de diferiți factori, cum ar fi complexitatea proiectului, nivelul de expertiză necesar, dimensiunea echipei de dezvoltare și platforma. Dezvoltăm și module pentru platformele CMS - Wordpress, Joomla sau Drupal, cât și pentru platforme de e-commerce - Magento, Prestashop, WooCommerce sau Opencart.

În general, costurile pot fi calculate pe baza numărului de ore necesare pentru dezvoltarea modulului, plugin-ului sau extensiei web, înmulțit cu tariful orar. Proiectele mai simple pot avea costuri mai reduse, în timp ce proiectele mai complexe sau personalizate pot implica costuri mai ridicate.Cere o cotație

În unele situații e mai eficient să cumperi un modul, plugin sau extensie web existentă deoarece poți economisi bani și timp. E foarte important să cumperi doar module cunoscute, testate, bine documentate și apreciate în comunitatea CMS. În funție de platforma utilizată, WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Prestashop, WooCommerce, Opencart, etc. poți găsi soluții dedicate pe paginile oficiale ale platformei CMS. Prețurile pot varia de la câteva zeci de euro până la cateva mii în funcție de platformă și funcționalități. Poți apela la noi pentru a te ajuta în găsirea, instalarea, adaptarea și modificarea modulului de care ai nevoie, deoarece de cele mai multe ori acestea sunt generaliste și nu acoperă toate funcțiile specifice de care ai nevoie.Cere o cotație

Principalele avantaje a unei soluții web dedicate sunt:

 • extinderea funcționalităților unui site web
 • costuri de operare reduse ale companiei tale prin automatizarea mai multor procese
 • organizarea și structurarea datelor
 • comoditate și timp câștigat prin automatizare
 • experiență de navigare mai bună pentru clienți
 • interacțiune mai eficientă și rapidă cu clienții tăi

Ce spun clienții noștri

https://jrcar.ro jrcar
Lavinia C.
Am căutat mult după cineva care să dezvolte o soluție pentru gestionarea curselor de autobus, până am dat de CenterIT care au făcut o treabă excelentă. Recomand cu drag!
https://isandra-urbana.ro isandra-urbana
Emil T.
Primul site l-am avut pe Wix dar nu îl puteam folosi pentru imobiliare așa că am apeleat la CenterIT, care au realizat o platformă excelentă pentru listarea proprietăților din portofoliul nostru.
https://wbpf-tv.com wbpf-tv
Petru V.
Prima dată am apelat la o altă companie pentru website dar rezultatele au fost foarte proaste. Cei de la IT Support Center au refăcut complet site-ul, iar acuma, în sfârșit totul este cum mi-am dorit. Recomand!