WEBSITE PREZENTARE

AFACEREA TA ÎN MEDIUL ONLINE

Dacă ai o afacere sau un proiect personal și vrei să ai o prezență online pentru a fi găsit de potențiali clienți sau colaboratori, atunci ai nevoie de un site web de prezentare. Acesta îți oferă un spațiu virtual în care să îți poți prezenta serviciile, produsele sau proiectele. Un site web de prezentare poate fi util și în cazul în care îți dorești să construiești o identitate de brand puternică, să-ți crești vizibilitatea online și să te diferențiezi de concurență.

În ziua de astăzi un site web de prezentare este obligatoriu pentru orice afacere, fiind cartea de vizită a companiei tale. Acesta, dacă e realizat în mod profesionist poate atrage clienți noi, sau dimpotrivă dacă e realizat prost îi poate îndepărta.

Website Prezentare
Website prezentare afacere

DE CE SĂ NE ALEGI

 • Design Modern și Responsive - Pentru afișarea perfectă pe orice dispozitiv
 • Conținut relevant și unic - Pentru a atrage și informa publicul tău țintă
 • Modul Noutăți - Pentru a putea transmite clienților tăi toate noutățile
 • Integrarea social media - Pentru creșterea vizibilității și a interacțiunii cu publicul tău
 • Optimizare SEO - Pentru ca site-ul tău să poată fi găsit de clienții tăi
 • Performanță și accesibilitate - Pentru o experiență cât mai bună a clienților tăi
Website prezentare afacere

Avantaje

Un site web de prezentare este cel mai eficient instrument de promovare a afacerii sau al proiectului tău. Poți oferi informații despre produsele sau serviciile oferite, despre beneficiile colaborării cu afacerea ta și îți poți extinde semnificativ clientela.

Design modern

Design unic și adaptat în funcție de domeniul în care activezi, care este afișat corect pe orice dispozitiv. Structură și navigare excelentă pentru clienții tăi.

SEO & Promovare

Optimizare SEO on-site și off-site pentru promovarea brandului, produselor și serviciilor tale pe Google și crearea de campanii de promovare bine țintite.

Dezvoltare și Analiză

Îți vei putea crește baza de clienți și în plus vei putea înțelege mult mai bine care sunt interesele publicului tău țintă pentru a fi în permanență competitiv.

Întrebări frecvente

Prețul unui website de prezentare poate varia foarte mult în funcție de mai mulți factori, precum:

 • Complexitatea - Costul poate fi influențat de complexitatea site-ului cum ar fi numărul de pagini, funcționalitățile speciale și nivelul de personalizare.
 • Design - Dacă dorești un design care să includă elemente grafice complexe, animații, etc. atunci costul poate crește semnificativ.
 • Promovare și optimizare SEO - În cadrul fiecărui proiect efectuăm în mod automat și optimizarea SEO on-site. Îți oferim și strategii de optimizare SEO off-site și realizăm campanii de promovare prin Google Ads și social media. Poți afla mai multe detalii despre promovare și optimizarea SEO aici
 • Numele de domeniu și Găzduire (Hosting) - Alegerea unui nume de domeniu și alegerea unui pachet de găzduire potrivit sunt foarte importante pentru un website de succes, acestea implicând niște costuri anuale. Poți afla mai multe detalii despre numele de domeniu și găzduire (Hosting) aici
 • Integrări social media - În funcție de domeniul în care activezi și de conținut, va trebui creată o prezență solidă pe social media (Facebook, Google MyBusiness, Youtube, TikTok, etc.). În general aceste costuri sunt incluse în proiect.
 • Mentenanță - Nu percepem abonamente lunare sau anuale pentru mentenanță. După dezvoltarea și lansarea paginii tale web nu vei avea de plătit nicio taxă de întreținere, decât dacă vei dori să externalizezi anumite servicii cum ar fi adăugarea de conținut nou, adăugarea de articole în secțiunea de blog/noutăți, etc. În cazul în care vei dori să modifici anumite aspecte de design sau funcționalitate îți vom comunica costurile aferente în funcție de solicitare. În majoritatea situațiilor, pentru modificări minore cum ar fi de exemplu schimbarea unei culori al unui element nu percepem nicio taxă. Pot exista situații în care se impun niște actualizări importante de securitate, funcționalitate sau de ordin legal. În aceste situații te vom anunța și informa despre costurile aferente actualizărilor, iar tu vei decide dacă dorești să le implementăm.

În general, costul unui website de prezentare poate varia între câteva sute și câteva mii de euro, în funcție de complexitate și cerințele tale specifice. Cere o cotație

Există câteva lucruri importante pe care trebuie să le știi atunci când îți fac un site web de prezentare. Iată câteva dintre acestea:

 • Obiectivele tale - Înainte de a începe crearea site-ului web, este important să știm ce îți dorești de la site și ce obiective urmărești. De exemplu, poate dorești să atragi noi clienți sau să-ți prezinți produsele și serviciile într-un mod mai eficient. Înțelegerea obiectivelor tale ne va ajuta să creăm un site web care să se potrivească nevoilor și așteptărilor tale.
 • Publicul țintă - Cunoașterea publicului tău țintă este esențială pentru a dezvolta un site web de succes care să îndeplinească nevoile și așteptările acestuia. Încearcă să înțelegi cine sunt potențialii tăi clienți din mediul online, ce le place și ce îi interesează pentru a putea dezvolta un site web cu un design și conținut relevant pentru publicul tău. Marea greșeală pe care o poți face este aceea să privești un site web doar din perspectiva ta subiectivă, pe când cel mai important lucru este să privești din perspectiva potențialului client/vizitator. Este important să știi cui te adresezi cu site-ul web. De exemplu, dacă ai o afacere care se adresează tinerilor, atunci ar trebui să creăm un design mai tineresc și o interfață mai modernă, pentru a atrage atenția acestui public.
 • Conținutul - Conținutul este cel care atrage vizitatorii pe site-ul tău, îi determină să rămână și să revină. Conținutul site-ului web trebuie să fie atractiv și să ofere informații relevante despre produsele și/sau serviciile tale. Conținutul de calitate este unul dintre cei mai importanți factori pentru poziționarea în căutările google așa că bineînțeles că te vom ajuta și ghida pentru a ajunge la cele mai bune rezultate. De asemenea, trebuie să ne asigurăm că site-ul este ușor de navigat, relevant și bine structurat pentru a oferi utilizatorilor o experiență plăcută.
 • Design - Design-ul site-ului web trebuie să fie atractiv, ușor de navigat și accesibil de pe orice dispozitiv. Este important să folosim culori, imagini, filmări si alte elemente grafice care să se potrivească cu brandul tău și să îți reprezinte afacerea în cel mai bun mod posibil.
 • Optimizarea SEO - Optimizarea SEO (Optimizare pentru motoarele de căutare) on-site și off-site este esențială pentru orice site web care dorește să fie competitiv și să-și crească vizibilitatea, traficul și conversiile. Dacă site-ul tău nu este găsit cu ușurință de către publicul tău țintă nu îți vei putea realiza obiectivele și vei fi dezamăgit de acesta. Poți afla mai multe detalii despre optimizarea SEO aici
 • Promovare - Promovarea online este importantă pentru succesul site-ului tău în lumea digitală actuală. Prin intermediul strategiilor eficiente de marketing online, poți ajunge la o audiență mai largă, poți îmbunătăți ratele de conversie și poți crește încrederea clienților tăi. Poți afla mai multe detalii despre promovare aici
 • Mentenanță - Trebuie să ții cont de faptul că internetul este într-o dezvoltare continuă, așă ca implementarea de noi tehnologii și actulizările de securitate trebuie efectuate periodic. Mentenanța regulată ajută la menținerea unui site funcțional, sigur și relevant, ceea ce poate duce la o experiență mai plăcută pentru utilizatori și la o creștere a succesului site-ului.
 • Securitate - Site-ul web trebuie să fie securizat pentru a proteja datele utilizatorilor și a preveni accesul neautorizat.
 • Conformitate - Site-ul web trebuie să fie conform tuturor standardelor web, GDPR și trebuie să respecte legislația în vigoare.
 • Numele de domeniu și Găzduirea - Alegerea unui nume de domeniu este un aspect foarte important. Acesta trebuie să fie cât mai scurt, ușor de pronunțat și de ținut minte, și bineînțeles să fie reprezentativ pentru afacerea ta.
  Având în vedere că viteza unui site web este foarte importantă pentru o experiență plăcută a vizitatorilor și un factor important pentru poziționarea în motoarele de căutare, îți recomandăm servere ultrarapide cu uptime de 99,99. Poți afla mai multe detalii despre găzduire aici

Acestea sunt doar câteva dintre aspectele importante pe care trebuie să le luăm în considerare atunci când îți facem un site web de prezentare. În general, cel mai important este să ne asigurăm că site-ul este conceput în așa fel încât să răspundă nevoilor și așteptărilor tale, precum și ale publicului tău țintă.

Există mai multe etape importante în realizarea unui site web de prezentare. Iată câteva dintre cele mai importante:

 1. Planificarea - În această etapă, trebuie să definim obiectivele și scopul site-ului. Acestea pot include obiective de marketing, cum ar fi creșterea vizibilității brandului, sau obiective informative, cum ar fi furnizarea de informații despre companie, produse și servicii. De asemenea trebuie să determinăm care este publicul țintă, să facem o analiză a concurenței, un plan pentru conținutul și structura site-ului, se determină caracteristicile și funcționalitățile care sunt necesare pentru a atinge obiectivele stabilite și trebuie să alegem numele domeniului și pachetul de găzduire. Poți afla mai multe detalii despre domenii și găzduire aici
 2. Design - După ce am definit obiectivele și structura site-ului, următoarea etapă este proiectarea aspectului site-ului. În prima fază trebuie stabilită sigla (logo-ul). Dacă ai deja un logo de care ești mulțumit și care poate fi folosit pentru website atunci putem trece la alegerea stilului, culorilor, fonturilor și a elementelor grafice precum imagini, filmări,etc. În cazul în care nu ai un logo, echipa noastră de designeri te poate ajuta. Toate proiectele se vor realiza în varianta RWD (Responsive Web Design) pentru ca site-ul să fie afișat corect pe orice dispozitiv: laptop, monitor, tabletă, smartphone și smart tv. Este important să creăm un design atrăgător și ușor de utilizat de către publicul tău țintă, care să fie în acord cu imaginea brandului tău.
 3. Dezvoltare - În această etapă, vom începe crearea propriu-zisă a site-ul web cum ar fi crearea paginilor, implementarea structurii convenite și dezvoltarea funcționalităților site-ului web. Această etapă include și optimizarea tehnică SEO.
 4. Conținut - În această etapă, se va crea conținutul care va fi adăugat pe site. Conținutul include textele de pe website, imagini, videoclipuri sau alte tipuri de conținut multimedia. Implicarea ta este importantă în această etapă deoarece tu îți cunoști cel mai bine compania, produsele și/sau serviciile. Vom efectua împreună cu tine optimizarea SEO on-site care presupune alegerea cuvintelor cheie necesare pentru o poziționare cât mai bună în rezultatele organice Google.
 5. Testare - După ce site-ul este creat și conținutul a fost adăugat, acesta trebuie să fie testat pentru a ne asigura că toate funcționalitățile și paginile funcționează corespunzător.
 6. Lansarea site-ului - După ce site-ul este testat, urmează lansarea site-ului pe internet și înscrierea în motoarele de căutare importante.
 7. Promovare și optimizare SEO off-site - Imediat după lansare, site-ul tău nu va fi vizibil în căutările google. Procesul de indexare Google al unui site nou poate dura destul de mult în funcție de concurența din segmentul de piață în care activezi. De aceea îți recomandăm promovarea plătită pe Google și pe platformele de social media. De asemenea este obligatorie optimizarea SEO off-page, care presupune printre altele o strategie de link building, care poate fi atât gratuită (înscrierea site-ului tău pe diverse platforme web gratuite, postări pe social media, etc.) cât și plătită cum ar fi advertorialele, Google Ads sau postări plătite pe rețelele sociale. Poți afla mai multe detalii aici
 8. Mentenanță - În ultima etapă, site-ul va fi menținut și actualizat periodic pentru a ne asigura că informațiile din cadrul conținutului sunt la zi, de faptul că website-ul funcționează corespunzător, pentru a preveni atacuri cibernetice și pentru a se îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Ce spun clienții noștri

https://musatoiu.com musatoiu
Alexandru M.
Am 2 site-uri facute de Cristi, ambele profi. Apar primele în căutari pe Google, fără să fi fost nevoie de Google Ads. Comunicare foarte bună și seriozitate. Recomand cu drag!
https://housedecor.ro housedecor
Alina P.
O firmă foarte serioasă! Site-ul a fost terminat la timp și în bugetul agreat. Ne-au oferit și câteva servicii extra gratis! Recomand pentru seriozitatea de care au dat dovadă!
https://mamboutil.ro mamboutil
Marius C.
Suntem forte mulțumiți de colaborarea cu IT Support Center atât pe partea de webdesign cât și pe partea de IT a companiei noastre. Întotdeauna foarte prompți și rapizi în rezolvarea oricărei probleme.