WEB DESIGN

SOLUȚII WEB PROFESIONALE

Suntem o companie de web design specializată cu peste 15 ani de experiență în crearea de site-uri web atractive și ușor de utilizat pentru afaceri și organizații din diverse industrii. Echipa noastră de designeri experimentați utilizează cele mai recente tehnologii și tendințe în industrie pentru a crea site-uri responsive, optimizate pentru motoarele de căutare și adaptate la nevoile afacerii tale.

Îți oferim o gamă completă de servicii de web design, inclusiv design personalizat, dezvoltare web, optimizare SEO și integrare social media. Îți oferim de asemenea și servicii de hosting și administrare a domeniilor tale web. Contactează-ne astăzi pentru a afla cum putem ajuta afacerea ta sa aibă succes online!

Web Design Arad
Webdesign

DE CE SĂ NE ALEGI

 • Web Design Responsive - Pentru afișarea perfectă pe orice dispozitiv
 • Website ultra rapid - Performanță pentru o experiență bună a clienților și SEO
 • Optimizare SEO onsite și offsite - Pentru ca site-ul tău să apară pe o poziție cât mai bună
 • Securitate - Pentru ca site-ul tău să fie protejat împotriva atacurilor cibernetice
 • GDPR - Pentru ca site-ul tău să fie în regulă din punct de vedere legal
 • Mentenanță și suport - Pentru asigurarea securității și a funcționării optime a site-ului
Webdesign

Servicii Web Design

Indiferent dacă ai o afacere mică sau mare, avem soluții personalizate pentru nevoile tale. Îți oferim soluții web complete, de la rezervarea numelui de domeniu, găzduire, design logo, dezvoltare website, optimizare SEO onsite și offsite, întreținere și integrare social media Dacă vrei să-ți îmbunătățești prezența online și să atragi mai mulți clienți, contactează-ne!

Magazin Online

Magazin Online

WebShop personalizat pentru afacerea ta cu toate funcționalitățile incluse
AFLĂ MAI MULTE

Website Prezentare

Website Prezentare

Pagină Web de prezentare pentru crearea unei prezențe solide online
AFLĂ MAI MULTE

Blog Personal

Blog Personal

Împărtășește gânduri, idei, experiențe și opinii personale. Creează-ţi o comunitate online
AFLĂ MAI MULTE

SEO & Marketing

SEO & Marketing

Optimizare SEO onpage (tehnic) și offpage (link building și social media)
AFLĂ MAI MULTE

Solutii Web Dedicate

Soluții Web Dedicate

Soluții dedicate integrate - Rezervare Hotelieră, Gestionare evenimente, imobiliare, etc.
AFLĂ MAI MULTE

Domenii Web & Hosting

Domenii Web & Hosting

Înregistrare și administrare domenii. Găzduire (Hosting) pe servere ultra-rapide
AFLĂ MAI MULTE

Întrebări frecvente

Prețul unui site web poate varia foarte mult, în funcție de mai mulți factori, precum complexitatea site-ului, funcționalitățile dorite, numărul de pagini, design, funcționalitățile de securitate și de gestionare a conținutului, hosting-ul, numele de domeniu și optimizarea SEO. Pentru a-ți face o idee generală, prețul unui site web simplu, format dintr-un număr mic de pagini și fără funcționalități avansate, poate începe de la câteva sute de euro. Pentru site-uri web mai complexe, cu o varietate de funcționalități și design personalizat, prețul poate ajunge la câteva mii sau chiar zeci de mii de euro. De asemenea, trebuie să ții cont și de costurile continue ale site-ului, cum ar fi costurile de mentenanță, actualizări de securitate, domeniu web și hosting. Cere o cotație

Când îți faci un site web, există câteva lucruri importante de care trebuie să ții cont pentru a asigura succesul site-ului tău. Iată câteva aspecte pe care ar trebui să le iei în considerare:

 • Obiectivele site-ului web - Trebuie să știi ce vrei să realizezi cu acesta. Ce obiective urmărești? Vrei să vinzi produse sau servicii? Vrei să crești notorietatea brand-ului? Vrei să îți împărtășești ideile cu lumea? Înțelegerea clară a obiectivelor tale este primul pas pentru un site web de succes.
 • Publicul țintă - Cunoașterea publicului tău țintă este esențială pentru a dezvolta un site web de succes care să îndeplinească nevoile și așteptările acestuia. Încearcă să înțelegi cine sunt potențialii tăi clienți/vizitatori din mediul online, ce le place și ce îi interesează pentru a putea dezvolta un site web cu un design și conținut relevant pentru publicul tău. Marea greșeală pe care o poți face este aceea să privești un site web doar din perspectiva ta subiectivă, pe când cel mai important lucru este să privești din perspectiva potențialului client/vizitator. Încearcă să gândești ca un client/vizitator al site-ului tău.
 • Conținutul - Conținutul este cel care atrage vizitatorii pe site-ul tău, îi determină să rămână și să revină. Fie că vorbim despre un magazin online, pagină de prezentare sau blog, trebuie să te asiguri că ai un conținut de calitate, relevant și bine structurat. Conținutul de calitate este unul dintre cei mai importanți factori pentru poziționarea în căutările google așa că bineînțeles că te vom ajuta și ghida pentru a ajunge la cele mai bune rezultate.
 • Optimizarea SEO - În general, optimizarea SEO on-site și off-site este esențială pentru orice site web care dorește să fie competitiv și să-și crească vizibilitatea, traficul și conversiile. Dacă site-ul tău nu este bine poziționat în motoarele de căutare, atunci cu siguranță vei fi dezamăgit de faptul că nu îți vei putea îndeplini obiectivele. Poți afla mai multe detalii despre optimizarea SEO aici
 • Promovare - În general, promovarea online este importantă pentru succesul site-ului tău în lumea digitală actuală. Prin intermediul strategiilor eficiente de marketing online, poți ajunge la o audiență mai largă, poți îmbunătăți ratele de conversie și poți crește încrederea clienților tăi. Pentru magazinele online promovarea este obligatorie de aceea îți recomandăm alocarea unui buget încă de la demararea proiectului. Poți afla mai multe detalii despre promovare aici
 • Mentenanță - Trebuie să ții cont de faptul că internetul este într-o dezvoltare continuă, așă ca implementarea de noi tehnologii și actulizările de securitate trebuie efectuate periodic. Mentenanța regulată a unui site web ajută la menținerea unui site funcțional, sigur și relevant, ceea ce poate duce la o experiență mai plăcută pentru utilizatori și la o creștere a succesului site-ului. Costurile mentenanței variază în funcție de site și cerințe. Pentru mai multe detalii te rugăm sa ne contactezi aici.
 • Hosting - Având în vedere că viteza unui site web este foarte importantă pentru o experiență plăcută a vizitatorilor și un factor important pentru poziționarea în motoarele de căutare precum Google, îți recomandăm servere ultrarapide cu uptime de 99,99. Gazduirea unui site web se platește lunar sau anual pe lângă domeniu și certificat SSL. Prețul variază în funcție de site și spațiu alocat. Poți afla mai multe detalii despre găzduire aici

Realizarea unui site web poate fi o sarcină complexă, dar poate fi împărțită în următoarele etape:

 1. Planificarea - Aceasta este prima etapă și este esențială pentru a crea un site web de succes. În această etapă, trebuie să definim obiectivele și scopul site-ului, să determinăm audiența țintă, să facem o analiză a concurenței și un plan pentru conținutul și structura site-ului. Desemenea trebuie să alegem numele domeniului și pachetul de găzduire. Poți afla mai multe detalii despre domenii și găzduire aici
 2. Design - După ce am definit obiectivele și structura site-ului, următoarea etapă este proiectarea aspectului site-ului. În prima fază trebuie stabilită sigla (logo-ul). Dacă ai deja un logo de care ești mulțumit și care poate fi folosit pentru website atunci putem trece la alegerea culorilor, fonturilor și a imaginilor. În cazul în care nu ai un logo, echipa noastră de designeri te poate ajuta. Toate proiectele se vor realiza în varianta RWD (Responsive Web Design) pentru ca site-ul să fie afișat corect pe orice dispozitiv: laptop, monitor, tabletă, smartphone și smart tv.
 3. Dezvoltare - În această etapă, vom începe crearea propriu-zisă a site-ul web. Vom construi structura site-ului și vom adăuga toate funcționalitățile necesare. Această etapă include și optimizarea tehnică SEO.
 4. Conținut - În această etapă, se va crea conținutul care va fi adăugat pe site. Acest conținut poate include texte, imagini, videoclipuri sau alte tipuri de conținut media. În această etapă vom efectua împreună cu tine optimizarea SEO on-site care presupune alegerea cuvintelor cheie necesare pentru o poziționare cât mai bună în rezultatele organice ale google.
 5. Testare - După ce site-ul este creat și conținutul a fost adăugat, acesta trebuie să fie testat pentru a ne asigura că toate funcționalitățile și paginile funcționează corespunzător.
 6. Lansarea site-ului - După ce site-ul este testat, urmează lansarea site-ului pe internet și înscrierea în motoarele de căutare importante.
 7. Promovare și optimizare SEO off-site - Imediat după lansare, site-ul tău nu va fi vizibil în căutările google. Procesul de indexare completă al unui site nou poate dura și câteva luni. De aceea îți recomandăm promovarea plătită pe google și pe platformele de social media. De asemenea este obligatorie optimizarea SEO off-site, care presupune printre altele o strategie de link building, care poate fi atât gratuită (înscrierea site-ului tău pe diverse platforme web gratuite, postări pe social media, etc.) cât și plătită cum ar fi advertorialele. Poți afla mai multe detalii aici
 8. Mentenanță - În ultima etapă, site-ul va fi menținut și actualizat periodic pentru a ne asigura că funcționează corespunzător, pentru a preveni atacuri cibernetice și pentru a se îmbunătăți experiența utilizatorilor.

Ce spun clienții noștri

https://magazinuldecartuse.ro magazinuldecartuse
Cristian Z.
Cea mai bună echipă de web development. Am apreciat faptul că s-au ocupat de tot ce ține de un magazin online, de la design, branding, configurarea catalogului, SEO, marketing și întreținere. Suport excelent și rapid. Recomand!
https://musatoiu.com musatoiu
Alexandru M.
Am 2 site-uri facute de Cristi, ambele profi. Apar primele în căutari pe Google, fără să fi fost nevoie de Google Ads. Comunicare foarte bună și seriozitate. Recomand cu drag!
https://housedecor.ro housedecor
Alina P.
O firmă foarte serioasă! Site-ul a fost terminat la timp și în bugetul agreat. Ne-au oferit și câteva servicii extra gratis! Recomand pentru seriozitatea de care au dat dovadă!